Hovedretter

 
Oksemørbrad/kalvemørbrad
200,-
Oksefilet el. kalvefilet
165,-
Gammeldags oksesteg
160,-
Svinekam (almindelig, marineret el. fyldt)
120,-
Nakkefilet marineret el. stegt som vildt
115,-
Glasseret skinke
115,-
Farseret kalkunbryst
115,-
Urtekrydret unghanebryst/perlehøne
125,-
Lammekølle
140,-
Kalvesteg stegt som vildt
140,-
US roast
145,-
Kalve Culotte
145,-
Mørbradbøf i flødesovs m. løg og champignon, ris og salat  
135,-
 
 Alle hovedretter serveres med valgfrit tilbehør efter aftale
 Buffet med 2 slags kød (ekskl. oksemørbrad)
170,
 Buffet med 3 slags kød (ekskl. oksemørbrad)
190,
 Til buffet medfølger 3 salater el. salatbar, 1 slags kartofler, sauce samt hjemmebagt brød.
Man kan også vælge 2 salater og 2 slags kartofler

OBS. Salatbar ud af huset – min. 20 cuverter

 
 
 
Top